Video

Jouw verhaal spreekt in een video voor zichzelf.


Iedereen zoekt naar een manier om zijn of haar verhaal in de wereld te laten zien. Elk verhaal verdient namelijk aandacht en komt tot leven in een video. Wij zijn in staat om van concept tot oplevering video’s te produceren die qua inhoud en techniek altijd een stap verder gaan.

Van verhaal naar video

Concept en Strategie

Wij bedenken een concept passend bij het doel. Het vernieuwende concept vertalen wij naar een videoscript die de gehele boodschap bevat. Geen ‘story telling’, maar ‘story showing’.

Binnen een gesteld budget en met de nieuwste technieken schrijven wij een script. Deze strategie zorgt voor effectieve en doelgerichte producties die de kern van het verhaal overbrengen aan de kijker.

Planning en Productie

Het script is de input voor de shotlist en planning. Samen vormen zij de basis voor een top productie.

Door ons multidisciplinaire team hebben wij grip op alle beheersbare factoren. Wij managen de gehele productie van begin tot eind en leveren altijd een succes.

Edit en Oplevering

Een video komt pas echt tot leven door een vlijmscherpe edit. Alle geschoten beelden worden in onze studio op inhoud en kwaliteit geselecteerd en gemonteerd. Door ons inlevingsvermogen laten wij het verhaal nog meer voor zichzelf spreken.

Zorgvuldig maken of selecteren wij de muziek die past bij het beeld. Aanvullend met animaties, overgangen en lower-thirds is de video klaar voor oplevering.
 

Virtual Reality

Het begrip van 2016. Wij stonden aan de wieg van deze ontwikkelingen en experimenteerde met 6 Go-Pro’s om een van de eerste first-person 360°-video te maken. Met de huidige technieken en onze kennis kunnen wij te gekke video’s in 360° filmen.

De kijker ervaart op zijn telefoon (via Facebook) of zelfs met VR-bril de volledige omgeving. Denk je eens in; jouw doelgroep zonder afleiding, 1:1, maximale engagement en kijkend naar een stuk unieke content. De nieuwste trend om jullie verhaal te vertellen.

Drone video

Vroeger ondenkbaar nu voor iedereen toegankelijk: videobeelden vanuit de lucht. Een perfecte aanvulling op een goed concept. Of het nu gaat om unieke establishment beelden of flitsende follow-shots vanuit de lucht, het kan ons niet gek genoeg.

Ben je dus op zoek naar een uniek perspectief in een video of wil je een live-stream vanuit de wolken? Creëer met onze ervaren piloten en high-end drones de mooiste (4K) beelden voor het wauw-effect.
 

E-learning

Je werknemers efficiënt en zelf laten leren? E-learning is de oplossing. Binnen iedere sector is het denkbaar en filmbaar. Een kijker leert binnen zijn eigen planning door bewegend beeld en geluid.

Deze didactische leermethode zorgt ervoor dat je 70% meer onthoudt! Maak kennis met deze stijl en creëer een waardevol product dat maximaal verhaalbaar is.

Video Marketing

Een mooie of toffe video is leuk, maar hoe krijgt de doelgroep deze nou te zien. Iedereen wil een viral-video, maar dat gaat niet vanzelf. Geef iedere video een boost om de doelgroep te targetten.

Maak inzichtelijk hoe de video converteert en stuur bij waar nodig. Lanceer verschillende versies en meet waar de doelgroep beter op reageert. Wij analyseren continu, rapporteren en adviseren voor maximaal resultaat. Misschien gaat jullie volgende video wel viral! Meer marketing...

Werk

Werk waar wij trots op zijn.


bekijk meer van onze producties op

youtube   vimeo

close all

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Of bel direct 030-7370886

Marketing
Strategie
SEO
SEA
Display
Social
Video
Bedrijfsvideo
Sfeervideo
Videoclip
Animatie
Reclame
Branding
Identiteit
Huisstijl
Website
Drukwerk
Architectuurvelden met een * zijn verplicht
logo-wit
Steenovenweg 3
3532AE Utrecht
info@condept.nl
030 - 737 0886

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid