Nieuwe website

Een website bouw je in ieder geval voor 2 tot 4 jaar: Het is je digitale uithangbord, dat moet er toch goed uitzien? Van eerste functieschets tot de eerste conversies: we ontzorgen je.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Zo gaan we te werk

 • 01
  Inventarisatie.
  Wat zijn de functie-eisen? Hoe ziet je huisstijl eruit? Wat is het doel van je website?
 • 02
  Afstemming.
  We maken een budgetinschatting voor de bouw van je website en maken heldere afspraken. We zorgen dat er geen verrassingen zijn achteraf.
 • 03
  Ontwerp.
  We maken het ontwerp en dat stemmen we samen af. Natuurlijk is het ontwerp cross-device. Als je wilt maken we een klikmodel voor je!
 • 04
  Bouw.
  We bouwen de website op. Eerst het CMS en daarna de front-end.
 • 05
  Vullen.
  De website moet gevuld worden met tekst en beeld! 
 • 06
  Live.
  En dan gaan we live met de nieuwe site. We begeleiden de URL-migratie met onze marketeers en doen de bugfixing.
 • 07
  Conversie.
  En dan begint de reis om je website te laten converteren! Onze marketeers denken graag met je mee.
Ik bel jou wel
Wat is een nieuwe website
Een nieuwe website: het visitekaartje van je bedrijf en tegelijkertijd het uithangbord van je online winkel. Bij een nieuwe website komt meer kijken dan veel mensen denken: Hoe vaak wil je hem gaan wijzigen? Moeten mensen inloggen? Wie gaat de content vullen? Welke verschillende doelen hebben je klanten met de website? Vanaf de klantreis, visueel en technisch ontwerp tot het vullen en live zetten van je website en de meting ervan: Het hoort allemaal bij een nieuwe webiste.
Onze visie op een nieuwe website
Wij vinden dat websites op een goede codebase moeten staan, zodat ze veilig zijn en hoge prestaties hebben. Een nieuwe website bouwen blijkt vaak het minst lastig: Het gaat vooral om de inventarisatie van functionaliteiten, die aansluit bij je bedrijfsvoering en de klantreis. Doordat we samen vooraf uitgebreid inventariseren en je uitdagen verder te denken, verloopt de rest van het proces tot én met de livegang soepel. 

We doen geen mooie beloftes die we niet waar kunnen maken. Dat vinden we belangrijk. We zeggen altijd eerlijk (en direct) waar het op staat. Zo maken we je nieuwe website tot een pareltje.

Brainen?

Jan Vermeij
Algemeen Directeur
jan@condept.nl
Marciano Stikkelorum
Websitebaas
marciano@condept.nl