Landingspagina's

Een landingspagina moet snel zijn, snel aan te passen zijn en bovenal converteren. Wat is je doel?

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Zo gaan we te werk

 • 01
  Definiëren.
  Wat is het product/dienst? Wat is het doel van de pagina? Welke functionaliteiten zijn er gewenst? Wie is de doelgroep? Waar zit de match? Wat is die conversie?
 • 02
  Creëren.
  Stijl, ontwerp, beeld, tekst: Alles komt bij elkaar in één of meerdere landingspagina's. Die stemmen we met je af voor livegang.
 • 03
  MVP.
  Omdat het een landingspagina is kan je het best zo snel mogelijk live gaan met een MVP (minimum viable product). Zo test je hoe goed de landingspagina is voor zijn doel.
 • 04
  Leren en verbeteren.
  Ontdekken wat er goed gaat en wat niet: Is het aanbod goed? Snapt de gebruiker de inhoud? Waarom werkt de conversie wel/niet?
Ik bel jou wel
Wat is een landingspagina?
Een landingspagina is een speciaal gecreëerde pagina - buiten de navigatie van je website - met een specifiek doel. Meestal voor een 'push media'-campagne.

Daarnaast kan je een landingspagina ook definiëren als "De pagina waar iemand landt". Dat kan vanuit social media zijn, of google, e-mail etc. 

Als wij het hebben over landingspagina's máken, dan gaat het vaak om de eerste.
Onze visie op landingspagina's
Landingspagina's geven je veel vrijheid om binnen de merkstijl maar búíten de bestaande structuur te creëren. Dat geeft ruimte voor marketeers om meer te richten op een conversie, die waarde kan toevoegen aan het bedrijf.

Als de landingspagina gemaakt is en live gaat, dán begint het leuke spelletje pas. Wij houden van creëren en vervolgens testen, snel leren en verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat de landingspagina zijn beoogde doel haalt.

Handje nodig?

Reinier van Eijk
Marketing Directeur
reinier@condept.nl
Jan Vermeij
Algemeen Directeur
jan@condept.nl