Webdevelopment

Van een simpele landingspagina tot het rationaliseren van processen. Maar ook tokenization is voor ons geen geheim. Kortom: We draaien onze hand niet om voor een stukje code.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken
Zo pakken wij dat aan
We starten met het duidelijk beschrijven van de requirements: Dit is vaak de grootste uitdaging. Maar we helpen je, zodat jij zelf ook weet wat je wilt.

Vervolgens schrijven we de klantreis van de functionaliteiten uit en maken we een strak ontwerp. We werken Agile, dus bouwen in sprints aan jouw digitale Legokasteel. Zo heb je steeds een nieuw stukje werkende software.

Als we vervolgens gaan onderhouden en optimaliseren werken we op een productie-, en testomgeving, natuurlijk met gehashte gegevens en conform AVG.
Bekijk Website ontwerp
  • Website ontwerp
  • Nieuwe website
  • Landingspagina's
98 nieuwe websites
178 landings-pagina's
7.200 leads
1 miljoen regels code
124 webdesigns
"Wij zijn een bedrijf in een wereld met grote spelers, en hebben nu dankzij Condept ook zowel online als offline de uitstraling en herkenbaarheid die past bij onze ambitie. Power is in our nature."
Jasper Mattijssen - CNS
Daten?

Brainen?

Jan Vermeij
Algemeen Directeur
jan@condept.nl
Marciano Stikkelorum
Websitebaas
marciano@condept.nl