Video marketing

In welke fase laat je jouw video zien aan welke doelgroep? Waarom zijn sommige bedrijven super succesvol met video en doen heel veel het super slecht?

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Zo werkt video marketing

 • 01
  Video scan.
  We onderzoeken je huidige 'video' presence. Wat je al hebt, wat past en niet. Dat moet vertaald worden in de nieuwe strategie.
 • 02
  Video strategie.
  We gedragen ons samen als een echte influencer; wie is je doelgroep, wat wil de doelgroep? Hoe vaak? Welke concepten zouden kunnen werken?
 • 03
  Distributieplan.
  We plannen samen in welke frequentie je welke content gaat posten. En dan gaan wij/jij het steeds maken en publiceren! #kommaar #volgers
 • 04
  Doen!
  Content creëren is doen, doen, leren, doen. Als je een cadans krijgt als bedrijf en ontdekt dat het voor je werkt, ben je niet te stoppen.
Ik bel jou wel
Wat is video marketing?
Veel bedrijven denken dat video marketing is: "Het promoten van hun bedrijfsvideo." Laten we het eens duidelijk maken, video marketing is álles behalve dat...

Video marketing is het maken van de aansluiting tussen een bedrijf en een doelgroep door video. Concepten creëren die passen bij de merkidentiteit en de content behoefte van de doelgroep. Met video waarde toevoegen aan de mensen die je als bedrijf wilt bedienen.
Onze visie op video marketing
Wij geloven in proefballonnetjes. Het creëren van een MVP (minimum viable product) en door deze vervolgens steeds te testen kom je op een video strategie die aansluit. 

Wij doen hetzelfde als de grote TV-zenders, succesvolle YouTubers, streamers en influencers... We proberen met concepten de doelgroep steeds te verrassen, zodat ze blijven. Waardevolle content maken en steeds flexibel te zijn om te veranderen. Vernieuwen is wat je doelgroep bezig houdt en waarmee je waarde toevoegt.

Sparren?

Reinier van Eijk
Marketing Directeur
reinier@condept.nl
Jiska Spaan
Marketeer
jiska@condept.nl‬