SEO

SEO is in de basis eigenlijk heel simpel. Goede techniek, kwaliteitscontent en wat links verzamelen. Waar het lastig wordt is als je concurrenten of Google jouw posities proberen te pakken. En daar worden wij creatief van.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Zo gaan we te werk

 • 01
  SEO scan.
  Uitgebreid technisch rapport van je account, de markt en een zoekwoordonderzoek. Dit is áltijd de eerste stap voor ons. Zie het als een soort doktersonderzoek.
 • 02
  Laaghangend fruit.
  We doen eerst wat op korte termijn de meeste impact geeft. Vervolgens pakken we samen project voor project aan.
 • 03
  Sprints.
  In sprints van 2 weken werken we gezamenlijk het backlog af. Altijd in afstemming. Wil je versnellen, dan doen we mee. Wil je rustiger, dan kan dat ook.
Ik bel jou wel
Wat is SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization; het optimaliseren van je website voor zoekmachines.

Je bedrijft SEO door verbeteringen te doen 'on-page': technische verbeteringen aan de website en nieuwe/ verbetering van de content. En daarnaast werken aan 'off-page': autoriteit verkrijgen door mensen en websites naar je content te laten verwijzen.
Onze visie op SEO
De grote uitdaging voor bedrijven die SEO doen is vaak niet de technische kennis, maar consistent tijd en moeite investeren.

Als je als bedrijf wekelijks tijd besteedt aan je SEO, ga je dat op termijn merken. Verwacht niet na een maand al resultaat, maar eerder een compounding effect. We helpen je graag met de juiste koers bepalen, de eerste wijzigingen doen en richtlijnen maken. En natuurlijk kunnen we ook technische wijzigingen doen en content creëren als je wilt! Vinden we leuk.

SEO specialisten

Arnon Blokpoel
Marketeer
arno@condept.nl
Jiska Español
Marketeer
jiska@condept.nl