Online marketing

Technologie en meetbaarheid bepalen het succes van marketing. Je klant van vandaag zit op Google & Facebook, die van morgen zit op Tiktok en Snap en zoekt via YouTube en Amazon. Wij maken jouw verhaal zichtbaar, vindbaar en succes meetbaar. Zodat klanten ambassadeurs worden.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken
Zo pakken wij dat aan
Vanuit een overkoepelende strategie en jaarplan, werken we in tweewekelijkse sprints de projecten af met verschillende disciplines. De specialisten doen de executie in de kanalen, met aansturing vanuit een 'meewerkend voorman', de channel manager. Aan de hand van de behoefte schakelen we bij of af.
Bekijk Channel management
  • Channel management
  • SEA
  • SEO
  • Facebook / Insta marketing
  • Video marketing
  • Funnels
100.000+ campagnes
8.442.888
conversies
26 verschillende branches
28.800 uur optimalisatie

17.624 leads
"Wat is het doel?"
Ik weet dat elke euro die ik uitgeef aan marketing, de helft weggegooid geld is: het probleem is dat ik niet weet welke helft… Bij Condept zoeken we continu naar de beste return of meeste impact. Je zult ons “wat is het doel?” waarschijnlijk meer dan eens horen vragen.
"Hoe starten we vandaag?"
Bij Condept werken we iteratief. Droom van de toekomst, plan voor een jaar en onderneem vandaag actie. In tweewekelijkse sprints, met elke opdrachtgever, nemen we een kleine (of grote) stap richting ons doel. Elke actie die we ondernemen bespreken we voordat we de operatie in gaan. Zo heb je op elk moment grip op je budget.
"Versnellen"
Onze specialisten kijken altijd over hun specialisme heen, als generalist. Ons team opereert als één. Bijvoorbeeld door kansen te zien in andere mediakanalen of op je website. Onze ontwerpers, webontwikkelaars en marketeers zitten op kantoor door elkaar. Zo ontstaat een krachtenveld van waaruit kansen worden gezien en benut.
"Samen met Condept doen we al jaren marketing. We begonnen ooit met een SEA campagne, inmiddels hebben we een volledige geoptimaliseerde mediamix en groeien we jaarlijks met meer dan 30% uit online."
Jelle Sijtsma - Scootercentrum.com
Daten?

Sparren?

Reinier van Eijk
Marketing Directeur
reinier@condept.nl
Arno Blokker
Marketeer
arno@condept.nl