UX design

Iedere gebruiker heeft online een ervaring. Het belangrijkste is dat het doel van de website en behoeften van de gebruiker op elkaar zijn afgestemd. De perfecte userflow. Met een UX design pak je de functionaliteit en structuur beet en stem je deze perfect af. Top het UX ontwerp af met een overheerlijke merk-saus (UI) en je bezoekers zijn in hun nopjes.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Zo gaan we te werk

 • 01
  Praten.
  Over de huidige flow en bekende problemen die bezoekers ervaren.
 • 02
  Onderzoeken.
  Bezoekers hebben een stem. We benaderen ze en vragen wat ze vinden, missen en wat ze extra zou kunnen helpen. 
 • 03
  Ontwerp.
  We maken een UX ontwerp op basis van alle gewonnen inzichten en kennis. Voor een snel MVP ontwerpen we gelijk een User Interface
 • 04
  Testen.
  We maken een klikmodel van de nieuwe User Interface en testen of het werkt en de ervaring is verbeterd. Goed? Tijd om live te gaan.
 • 05
  Leren. Analyseren.
  Het MVP is klaar om verder te ontwikkelen. Dit doen we door met klanten te praten en data te analyseren.
Klaar voor actie?
Wat is UX design?
User Experience design dekt eigenlijk al de landing. Ontwerpen om de gebruiker de ideale flow voor te schotelen. Een structureel ontwerp (nog zonder kleurtjes) waarmee de gebruiker vindt wat hij nodig heeft. De vragen: Wat heeft de gebruiker nodig? Staat alle informatie op de te verwachte plaats? In hoeveel kliks bereik je hét doel? Door onderzoek gaan we na wat er zich afspeelt in het hoofd van een gebruiker. Zijn beleving staat centraal en geeft de inzichten om een juiste flow met bijhorend UX-Design te maken. 
Onze visie op UX design
Wij geloven dat het start met het verplaatsen in de gebruiker. Gecombineerd met het doel kunnen we ervaring en ontwerp bij elkaar brengen. Praten, onderzoeken, bouwen en testen. Met een MVP (minimum viable product) zie je al snel of de gebruiker zijn flow kan vinden. Snel schakelen en onderzoeken wat wel en niet werkt op basis van testen. Niet dromen, maar samen doen!

UX Designers

David Tins
Creatief Directeur
david@condept.nl
Reinier van Eijk
Marketing Directeur
reinier@condept.nl