Video

We kunnen niet meer zonder. YouTube, Instagram of Tiktok: video is een must. Bewegende beelden zijn het medium om je boodschap persoonlijkheid te geven. Wij creëren een verhaal, maken het script en regelen de productie van a tot z. Afgetopt met een strakke edit en de lekkerste animaties maken we jouw verhaal klaar voor het publiek.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Zo gaan we te werk

 • 01
  Idee.
  Jullie hebben een idee. Samen kijken we wat binnen een budget kan worden geproduceerd. We kunnen met élk (oké, bijna elk) budget uit de voeten.
 • 02
  Video treatment.
  Wij creëren een verhaal op basis van het kader. Hierop bouwen wij een treatment dat we presenteren. 
 • 03
  Productieplan.
  Alles ready? Tijd om de productie te plannen. Denk aan locaties, modellen, licht. Wij regelen het!
 • 04
  Actie.
  Op basis van de callsheet hebben verzorgen en draaien wij de productie. 
 • 05
  Post productie
  Alle opnames zijn klaar voor bewerking. In onze edit-studio puzzelen wij het verhaal in elkaar.
 • 06
  Revisie
  V1 is klaar, tijd om jullie feedback gemakkelijk via ons online platform te geven.
 • 07
  Oplevering.
  Video.final.def.V2 is klaar! Tijd voor de oplevering. Afhankelijk van het lanceerplan exporteren we de video in alle wenselijke formaten.
Klaar voor 'actie'?
Wat is een video?
Dit hoeven we niet uit te leggen, toch? Maar wat het voor jou kan betekenen en welke vormen er bestaan misschien wel. Video's kunnen simpel en snel geproduceerd worden.

Een event registreren met 1 cameraman, easy one. Wil je een commercial/bedrijfsvideo, dan is een goed verhaal de start. Meerdere locaties, treatment, productie planning, callsheets, modellen, make-up, lichtcrew, geluidsmensen, dp, regisseur en de camera operator. Om maar eens een productie rijtje te noemen. De vorm is de uitkomst van het concept en plan. Na de productie komt de edit, voice-over, muziek, sound design, animaties, etc. 

Vaak is het budget en de planning het uitgangspunt om de ge-wel-dig-ste video ooit te maken. Dit betekent voor jou het startpunt; voor er een video gemaakt kan worden. 
Onze visie op video
Wij houden van video. Iedere commercial of film vormt een bron van inspiratie. In ons team is video het middel om het merk of de campagne een gezicht te geven. De juiste vibe, de mooist shots en de beste muziek maken het compleet. Van snelle video's met kracht tot gevoelige video's die je raken. Wij lusten er pap van.  

Videonerds

David Tins
Creatief Directeur
david@condept.nl
Luuk van Maanen
Videomaker
luuk@condept.nl