Foto

Een sfeerbeeld, studiofotografie, campagnebeeld of portretshoot. Met onze oorsprong in fotografie snappen wij dit als geen ander. Foto's zijn er in alle maten en vormen. Van kleine shoots met 1 fotograaf tot professionele producties met een crew. Het uiteindelijk gebruik en doel bepaalt welk type foto werkt. 

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Zo gaan we te werk

 • 01
  Wensen.
  Samen onderzoeken we de wens. Wij geven onze mening en vormen een kader qua budget en uitvoering.
 • 02
  Concept.
  Iedere foto kent een andere aanpak, echter een goed concept is altijd de basis. Voor ons de start van de foto. 
 • 03
  Planning.
  Locaties, modellen, attributen, styling, bouwen, testen en plannen. Een must voor een topfoto.
 • 04
  Productie.
  Wij zijn zeer ervaren om op set te werken. Klein of groot, wij (ver)zorgen voor een topproductie.
 • 05
  Edit.
  Foto's verdienen na de shoot altijd extra liefde. Van optimalisatie, croppen tot high-end editing. Wij doen alles in huis.
 • 06
  Oplevering.
  Wij leveren alle beelden in TIFF high res op. Hulp nodig bij verkleinen of printklaar maken, we fix it!
Say cheese :)
Wat is fotografie?
In algemene zin weet je dat al, toch? Fotografie bij ons gaat vooral om de hoogst haalbare uitvoering binnen een gesteld budget. Een concept dat te realiseren is en zijn doel dient. 

Voor Pelgrim maakten we op basis van de nieuwe visuele stijl een serie foto's. Met een crew van 4 man, 5 shots per dag, 2 weken pixel-editten, realiseerden we high end shots waar je je vingers bij af likt. Doen we een stapje terug duiken we de studio in, zoals we voor Ikea deden. Portretshoot met 1 fotograaf en 1 make-up artist. Behoefte aan serie foto's als sfeer? Laat ons los en we leveren wat nodig is. 

Zolang we samen vasthouden aan een concept en binnen een budget werken halen wij het maximale uit de productie. 
Onze visie op fotografie
Beelden maken, wij houden ervan. Condept begon in de event-fotografie en is nu uitgegroeid naar full service fotobureau. Onze ervaring is zo uiteenlopend dat we voor iedere vraag, en vooral budget, een oplossing hebben. Met een team dat we flexibel kunnen op- en afschalen zijn wij in staat om op korte termijn de mooiste beelden te leveren. Daag ons uit voor hét campagne beeld dat 20x20meter moet worden geprint tot de foto die je op social nodig hebt. 

Foto specialisten

David Tins
Creatief Directeur
david@condept.nl
Frank van Delft
Ontwerper
frank@condept.nl