Condept

Showing stories


Wij zijn een conceptbureau dat jouw verhaal laat zien. Niet alleen mooie dingen maken, maar ambassadeurs creëren die jouw merk vertegenwoordigen. We vormen een compacte groep enthousiastelingen die er van houdt ieder succes te vieren. Ons team gedraagt zich als een generalist, maar wordt gevormd door specialisten. Samen geven wij antwoord door iedere vraag vanuit alle disciplines onder de loep te nemen. Wij gaan verder. We ontwerpen, filmen, bouwen, meten, activeren alles om dat ene doel te behalen.

Ons verhaal

Founders

Jan en David startte als samenwerkende freelancers. Twee energieke jongens die samen het verhaal van iedere ondernemer wilden vertellen. Met hun roots in de digitale communicatie en architectuur creëerden zij verrassende ontwerpen en beelden. In 2013 openende Condept haar deuren officieel. Het conceptbureau waar ieder verhaal tot leven komt.

Na 3 mooie jaren zijn Nick en Reinier als partners aan boord gekomen. Meer expertise om de vragen nog beter te beantwoorden en het diensten aanbod te professionaliseren. Nick is de videopartner en Reinier is de partner in Online Marketing.

Thuisteam

Wij vormen een thuis voor ons team en opdrachtgever. Met een creatieve en dynamische groep laten wij de mooiste verhalen zien. Met een compact thuisteam en een groep flexibele krachten om ons heen kunnen wij iedere opdracht aan. We zijn een kleinschalige organisatie waar je je snel thuis voelt, maar we opereren groot. We noemen ons naast collega’s wel eens per ongeluk familieleden, dat is pure familybuilding.

Onze naam

Waar ‘condept’ vandaan komt? Wij hebben niet meerdere afdelingen, maar één multidisciplinaire afdeling waar alles wordt bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Hét ‘Concept Department', afgekort als merk: Condept.

De missie

Onze missie is om iedere verhaal te laten zien aan de wereld. “We show your story” nemen we dan ook serieus. Wij vinden het zelfs tattoo-waardig. De naam 'condept' dekt ons kunnen en de creatieve kracht van de onderneming.

Een goed idee wordt versterkt door Condept. Uw multidisciplinaire partner in het creëren van unieke belevingen voor producten, diensten en resultaten. Onze kracht: iedere opgave creatief en als totaal benaderen om de (commerciële) potentie optimaal te benutten en het merk te laten klinken.

Thuisteam

Een thuis voor ons team en opdrachtgever

Met een creatief en dynamisch team laten wij de mooiste verhalen zien. We zijn een kleinschalige organisatie waar je je snel thuis voelt, maar we opereren groot. We noemen ons dan ook eerder familieleden dan collega’s, pure #familybuilding.


Jan Vermeij

Founding Partner en Algemeen Directeur
Van origine online communicatie specialist, zorgt Jan voor online development met een sterke communicatielaag.David Tins

Founding Partner en Creatief Directeur
Met zijn oorsprong in bouwkunde en architectuur zorgt David voor verrassende concepten, identiteiten en ontwerpen met een goed verhaal.Nick Leeftink

Partner en Video Directeur
De specialist in bewegend beeld. Nick verzorgt videoproducties met een sterke inhoud en boodschap.


Reinier van Eijk

Partner en Marketing Directeur
Het tegeltje ‘meten is weten’ hangt boven zijn bed. Zijn vrolijke expertise zorgt voor online zichtbaarheid en gemeten marketing.


Marlin Kostense

Officemanager
De stuurman op het schip en klankbord met een strakke organisatie. Zij zorgt voor orde in onze creatieve chaos.


Romeo ter Haar

Interactief Vormgever
Van interface design tot het ontwikkelen van een online platform. Romeo ontwerpt en bouwt het.


Luca de Jong

Management Assistent
Structuur aanbrengen in ons kantoor op elke denkbare wijze. Luca zorgt voor spontane communicatie, administratie en dat lekkerste kopje koffie.


Peter Kisteman

Grafisch Vormgever
De creator van grafische kunstwerken, beeldmerken en volledige identiteiten, wie kan dit nou beter dan... Peter!


Flexteam

Onze flexibele houding wordt mogelijk gemaakt door ons topteam. Van specialisten tot stagiaires. Deze helden maken condept tot wat het is: Eline, Odillia, René, Talma, Nadine, Jasper, Tolga, Kjell, Daan, Roland, Gerrit, Niels, Roy en Kees.

Werkwijze

We show your story.

Wij vertellen het verhaal van jouw merk en bedrijf.

Het verhaal vangen we in een concept wat komt tot stand door de vraagstelling van de opdrachtgever in combinatie met een 'pizzasessie' van Condept. Tijdens deze sessie kijken wat het doel is en dient. Naast overheerlijke pizza gooien wij alle mogelijke disciplines in de strijd om het doel te dienen. Wij worden met jou een mede-ondernemer en laten onze passie en kennis spreken. Of het nu een marketingcampagne is, een toffe videoproductie, het ontwikkelen van een identiteit voor een betere branding of een online totaalproductie; wij doen alles om het doel succesvol te behalen.

Na een creatieve sessie komen wij met het antwoord, een passend verhaal voor ieder budget.

Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers.

Amsterdam Economic Board, Audi Sport, Audio XL, ABP, BeterKeten, Buma Stemra, Chocstar, Chiptuning Experience, Ditzo, Dutch Label Shop, Esperia, LEMZ, Goboony, Hiiper, Huis Huren Ibiza, ICSpecialties, Kahuna, Muntstad, New Record, Nieuwe Schoolfoto, Porsche, Shifter, Studentenkracht, Topgear Live, Workshop of Wonders, Young Capital en Vanhelder.

close all

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Of bel direct 030-7370886

Marketing
Strategie
SEO
SEA
Display
Social
Video
Bedrijfsvideo
Sfeervideo
Videoclip
Animatie
Reclame
Branding
Identiteit
Huisstijl
Website
Drukwerk
Architectuurvelden met een * zijn verplicht
logo-wit
Steenovenweg 3
3532AE Utrecht
info@condept.nl
030 - 737 0886

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid