Condept

Showing stories


Wij zijn een conceptbureau dat jouw verhaal laat zien. Niet alleen mooie dingen maken, maar ambassadeurs creëren die jouw merk vertegenwoordigen. We vormen een compacte groep enthousiastelingen die er van houdt ieder succes te vieren. Ons team gedraagt zich als een generalist, maar wordt gevormd door specialisten. Samen geven wij antwoord door iedere vraag vanuit alle disciplines onder de loep te nemen. Wij gaan verder. We ontwerpen, filmen, bouwen, meten, activeren alles om dat ene doel te behalen.

Ons verhaal

Founders

Jan en David startten als samenwerkende freelancers. Twee energieke jongens die samen het verhaal van iedere ondernemer wilden vertellen. Met hun roots in de digitale communicatie en architectuur creëerden zij verrassende ontwerpen en beelden. In 2013 openende Condept haar deuren officieel. Het conceptbureau waar ieder verhaal tot leven komt.

Na 3 mooie jaren zijn Nick en Reinier als partners aan boord gekomen. Meer expertise om de vragen nog beter te beantwoorden en het diensten aanbod te professionaliseren. Nick is de videopartner en Reinier is de partner in Online Marketing.

Thuisteam

Wij vormen een thuis voor ons team en opdrachtgever. Met een creatieve en dynamische groep laten wij de mooiste verhalen zien. Met een compact thuisteam en een groep flexibele krachten om ons heen kunnen wij iedere opdracht aan. We zijn een kleinschalige organisatie waar je je snel thuis voelt, maar we opereren groot. We noemen ons naast collega’s wel eens per ongeluk familieleden, dat is pure familybuilding.

Onze naam

Waar ‘condept’ vandaan komt? Wij hebben niet meerdere afdelingen, maar één multidisciplinaire afdeling waar alles wordt bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Hét ‘Concept Department', afgekort als merk: Condept.

De missie

Onze missie is om ieder verhaal te laten zien aan de wereld. “We show your story” nemen we dan ook serieus. Wij vinden het zelfs tattoo-waardig. De naam 'condept' dekt ons kunnen en de creatieve kracht van de onderneming.

Een goed idee wordt versterkt door Condept. Jouw multidisciplinaire partner in het creëren van unieke belevingen voor producten, diensten en resultaten. Onze kracht: iedere opgave creatief en als totaal benaderen om de (commerciële) potentie optimaal te benutten en het merk te laten klinken.

Thuisteam

Een thuis voor ons team en opdrachtgever

Met een creatief en dynamisch team laten wij de mooiste verhalen zien. We zijn een kleinschalige organisatie waar je je snel thuis voelt, maar we opereren groot. We noemen ons dan ook eerder familieleden dan collega’s, pure #familybuilding.

Jan
Vermeij
Founding Partner & Algemeen Eindbaas
team Development
David
Tins
Founding Partner & Creatieve Eindbaas
team Branding
Nick
Leeftink
Partner & Video Eindbaas
team Video
Reinier
van Eijk
Partner & Marketing Eindbaas
team Marketing
Arno
Blokker
Marketing Baas
team Marketing
Frank
van Delft
Grafische Baas
team Branding
Jiska
Spaan
Marketing Bazin
team Marketing
Luuk
van Maanen
Video Baas
team Video
Marciano
Stikkelorum
Code Baas
team development
Wesley
Feijth
Marketing Baas
team Marketing
Brenda
Buijs
Fotografenplanner
team Nieuwe Schoolfoto
Dewy
Hofstede
Happy manager
team Nieuwe Schoolfoto
Eline
Bode
Pixeleindbaas
team Nieuwe Schoolfoto
Iris
Roovers
Fotoplanner
team Nieuwe Schoolfoto
Kirsten
Berkhout
Fotoplanner
team Nieuwe Schoolfoto
Luca
de Jong
Fotografenplanner & Assistent Manager
team Nieuwe Schoolfoto
Milou
Sanderink
Fotoplanner
team Nieuwe Schoolfoto
Rosanna
de Vroedt
Fotoplanner
team Nieuwe Schoolfoto
Rosella
Bakker
Fotoplanner
team Nieuwe Schoolfoto
Yannick
Mul
Pixelbaas
team Nieuwe Schoolfoto
Daen
van Beers
Pixelbaas
team Nieuwe Schoolfoto
Dave
Creatieveling
team student
Femke
Creatieveling
team student
Kirsten
Creatieveling
team student
Pien
Creatieveling
team student

Werkwijze

We show your story.

Wij vertellen het verhaal van jouw merk en bedrijf.

Het verhaal vangen we in een concept wat komt tot stand door de vraagstelling van de opdrachtgever in combinatie met een 'pizzasessie' van Condept. Tijdens deze sessie kijken wat het doel is en dient. Naast overheerlijke pizza gooien wij alle mogelijke disciplines in de strijd om het doel te dienen. Wij worden met jou een mede-ondernemer en laten onze passie en kennis spreken. Of het nu een marketingcampagne is, een toffe videoproductie, het ontwikkelen van een identiteit voor een betere branding of een online totaalproductie; wij doen alles om het doel succesvol te behalen.

Na een creatieve sessie komen wij met het antwoord, een passend verhaal voor ieder budget.

Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers.

Amsterdam Economic Board, Audi Sport, Audio XL, ABP, BeterKeten, Buma Stemra, Chocstar, Chiptuning Experience, Ditzo, Dutch Label Shop, Esperia, LEMZ, Goboony, Hiiper, Huis Huren Ibiza, ICSpecialties, Kahuna, Muntstad, New Record, Nieuwe Schoolfoto, Porsche, Shifter, Studentenkracht, Topgear Live, Workshop of Wonders, Young Capital en Vanhelder.

close all

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Of bel direct 030-7370886

Marketing
Strategie
SEO
SEA
Display
Social
Video
Bedrijfsvideo
Sfeervideo
Videoclip
Animatie
Reclame
Branding
Identiteit
Huisstijl
Website
Drukwerk
Architectuurvelden met een * zijn verplicht
logo-wit
Steenovenweg 3
3532AE Utrecht
info@condept.nl
030 - 737 0886

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid