Medior SEA specialist

Je bent junior-af. Je voelt dat het tijd is om je te bewijzen, met jouw ‘core’ in SEA. Je kunt vlammen en wilt je specialisme nog nét wat extra uitdiepen en dat doen we samen. Daarnaast wil je al wat proeven aan projectmanagement en misschien een beetje verbreden. We geven je daarvoor alle ruimte. Uitdagende opdrachten, een gezellig team (#family) dat wil winnen en zo nu en dan een glaasje champagne.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Omschrijving

Condept. Een conceptbureau waarbinnen branding, marketing en webdevelopment als 1 samen werken om ieder merk zichtbaar te maken in de wereld. Momenteel groeien wij sterk en zijn wij voor onze Marketing afdeling op zoek naar een Medior SEA specialist die bij ons komt winnen.

Condept biedt aan bedrijven een brede variété aan strategie & uitvoering. Wij beschikken over in-house ervaring op hoog niveau in SEA, Analytics, tag management, A/b-testing en conversieoptimalisatie. We dagen ons en onze opdrachtgevers elke dag uit om een beetje beter te worden tot we het internet helemaal hebben uitgespeeld. Maar dat verandert en groeit elke dag. Dus wij groeien mee.

Jouw dag bij Condept

Het is dinsdagochtend, op de fiets denk je nog eens vol nostalgie terug aan de tijd dat er meer dan drie advertenties werden getoond op te SERP... Google Ads, het is jouw domein. Je mag zometeen gelijk weer aan de slag voor dat ene grote travel-merk. Zou het al gelukt zijn om in Google Hotels te komen? Op kantoor aangekomen zet je eerst even een kop verse koffie en deel je belangrijk Google-nieuws dat je net las in de Emerce; Wat gaan jullie daarmee doen?!

Je start je computer en klikt toch eerst even de Facebook campagne open die je gisteren hebt mogen lanceren. Mooi! De eerste conversies zijn al gevallen, maar wel vooral op mobiele telefoons… Daar ga je zometeen ook nog even in duiken. Je kijkt ondertussen verder of alle advertenties netjes zijn vertoond en of er geen advertenties tussen zitten met te veel negatieve interactie. Na een goede analyse besluit je dat je hier toch gelijk iets mee moet doen en voert enkele wijzigingen door.

Het is alweer lunchtijd en samen met je collega’s hang je gezellig aan de lunchtafel. Dan hoor je uit het niets een knal en wordt er hard gelachen. Blijkbaar is er iemand jarig of hebben we weer een nieuwe opdracht, genoeg reden voor nog een flesje champagne!

’s Middags loop je door verschillende andere campagnes heen en pak je in een 1-op-1 sessie met je collega wat pittige strategische punten aan. Er wordt op strategisch niveau gespard wat de volgende stappen moeten zijn van die ene leuke opdrachtgever met een webwinkel in scooters. De tijd vliegt, maar wat een vette plannen heb je kunnen maken doordat je alle tijd had om erover na te denken en te leren. Aan het eind van de dag ga je voldaan naar huis, je hebt weer een paar mooie dingen gedaan vandaag. Nu al benieuwd wat morgen gaat brengen!

Wij Vragen

Je bent een mooie baas of bazin.
Je bent/wordt eindbaas in Google Ads
Je hebt een tic voor data en data-analyse.
Je houdt ervan om succes te halen.

Wij bieden

Werken met best-in-class tools (oa. Doubleclick, Supermetrics, Hotjar)
Meedenken op strategische trajecten die het echt verschil maken voor opdrachtgevers.
Hulp met het behalen van jouw carrière- , en levensdoelen.
Een inspirerende werkomgeving.
Indicatie €2,8-3,5K, afhankelijk van je ervaring.

Over Condept

Wij houden van sneakers.
Wij zijn niet vies van gezelligheid.
Wij laten onze boterhammen liever thuis.
Wij hebben een jong team.
Wij zijn goed bereikbaar (Auto en OV) Locatie.

In het kort

Voltijd dienstverband
Minimaal 2 jaar ervaring
€2,8-3,5K per maand
Uitdagende opdrachtgevers
Top-notch tools
Onwijs mooi team
Stuur een bericht

Even voorstellen

Reinier van Eijk
Marketing Directeur
reinier@condept.nl

Solliciteer direct

Interesse?

Mail CV en motivatie naar reinier@condept.nl