Medior digital marketeer

Je bent junior-af. Je voelt dat het tijd is om je te bewijzen, met jouw ‘core’ in SEA, SEO, Display, Analytics of Conversieoptimalisatie. Je kunt vlammen en wilt je specialisme nog nét wat extra uitdiepen en dat doen we samen. Daarnaast wil je al wat proeven aan projectmanagement en dat kan. We geven je daarvoor de kans. Alléén maar leuke opdrachten. Collega’s opleiden en zo nu en dan een glaasje champagne.

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken

Omschrijving

Condept. Een conceptbureau waarbinnen branding, marketing en webdevelopment als 1 samen werken om ieder merk zichtbaar te maken in de wereld. Momenteel groeien wij sterk en zijn wij voor onze Marketing afdeling op zoek naar een Medior Digital marketeer die bij ons komt winnen.

Condept biedt aan bedrijven een brede variété aan strategie & uitvoering. Wij beschikken over in-house ervaring op hoog niveau in SEA, Analytics, tag management, A/b-testing en conversieoptimalisatie. We dagen ons en onze opdrachtgevers elke dag uit om een beetje beter te worden tot we het internet helemaal hebben uitgespeeld. Maar dat verandert en groeit elke dag. Dus wij groeien mee.

Jouw dag bij Condept

Het is dinsdagochtend, tijdens het laatste stuk van je treinreis lees je in de Emerce iets over de nieuwste releases in Google Ads. Vet! Zometeen gelijk even delen en kijken of die al in jouw accounts zitten. Op kantoor aangekomen zet je eerst even een kop verse koffie en deel je wat je net hebt gelezen; Want hoe kunnen jouw accounts hiervan profiteren?!

Je start je computer en klikt toch eerst even de Facebook campagne open die je gisteren hebt gelanceerd. Mooi! De eerste conversies zijn al gevallen, maar wel vooral op mobiele telefoons… Daar ga je zometeen gelijk even actie op ondernemen. Je kijkt ondertussen verder of alle advertenties netjes zijn vertoond en of er geen advertenties tussen zitten met te veel negatieve interactie. Na een goede analyse besluit je dat je hier toch gelijk iets mee moet doen en voert enkele wijzigingen door.

Het is alweer lunchtijd en samen met je collega’s hang je gezellig aan de lunchtafel. Dan hoor je uit het niets een knal en wordt er hard gelachen. Blijkbaar is er iemand jarig of hebben we weer een nieuwe opdracht, genoeg reden voor nog een flesje champagne!

’s Middags loop je door verschillende andere campagnes heen en pak je in een 1-op-1 sessie met je collega wat pittige strategische punten aan. Er wordt op strategisch niveau gespard wat de volgende stappen moeten zijn van die ene leuke opdrachtgever, die online zelfgemaakte chocolade verkoopt. De tijd vliegt, maar wat een vette plannen heb je kunnen maken doordat je alle tijd had om erover na te denken en te leren. Aan het eind van de dag ga je voldaan naar huis, je hebt weer een paar mooie dingen gedaan vandaag. Nu al benieuwd wat morgen gaat brengen!

Wij Vragen

Je bent een mooie baas of bazin.
Je bent eindbaas in Google Ads of Facebook of allebei.
Je hebt een tic voor data en data-analyse.
Je houdt ervan om succes te halen.

Wij bieden

Werken met best-in-class tools (oa. Google Marketing Platform, Supermetrics, SEMrush, Hotjar)
Meedenken op strategische trajecten die het echt verschil maken voor opdrachtgevers.
Hulp met het behalen van jouw carrière- , en levensdoelen.
Een inspirerende werkomgeving.
Indicatie €2,8-3,5K, afhankelijk van je ervaring.

Over Condept

Wij houden van sneakers.
Wij zijn niet vies van gezelligheid.
Wij laten onze boterhammen liever thuis.
Wij hebben een jong team.
Wij zijn goed bereikbaar (Auto en OV) Locatie.

In het kort

Voltijd dienstverband
Minimaal 2 jaar ervaring
€2,8-3,5K per maand
Uitdagende opdrachtgevers
Top notch tools
Onwijs mooi team
Stuur een bericht

Even voorstellen

Reinier van Eijk
Marketing Directeur
reinier@condept.nl

Solliciteer direct

Interesse?

Mail CV en motivatie naar reinier@condept.nl