Online Marketing

wij maken jouw verhaal zichtbaar, Beloofd


Relevantie. Mobile. Automation. Social. Content marketing. Wearables. Big Data. Technologie en meetbaarheid bepalen het succes van marketing. Vandaag zitten je klanten op Google & Facebook, morgen op Snapchat en volgende week op de Pokémon GO-app. Wij maken jouw verhaal zichtbaar, vindbaar en succes meetbaar. Zodat klanten ambassadeurs worden.

SEARCH SEO & SEA

Gevonden worden

De wonderenwereld van vinden. Het zoekgedrag past zich continu aan. Vele gebruikers veranderen van "zoekers" naar "informatiemanagers". Iets wat natuurlijk en goed moet worden georganiseerd. Ze willen de juiste informatie real-time en on-demand zonder ruis.

Google antwoordt elke dag beter op lokale zoekopdrachten, op de informatiebehoeften van gebruikers en op (aankoop)intentie. Daarbij geven ze bovendien antwoord op de vraag achter de vraag van de gebruiker. Is jouw SEO en SEA hier optimaal op ingesteld?

Facts

  • 93% van de zoekopdrachten in Nederland gebeurt op Google.
  • Meer dan 50% van de zoekopdrachten wordt gedaan op een mobiele telefoon, in 2011 was dit nog 20%.
  • 20% van de zoekopdrachten op een mobiele telefoon is een gesproken zoekopdracht en 41% van de mensen zegt daar de laatste 6 maanden mee te zijn gestart.
  • YouTube is wereldwijd de nummer 2 zoekmachine.
  • Realtime is taking over.
  • In 2019 bestaat 80% van het webverkeer uit video.

Strategie

We zoeken samen uit wat de juiste strategie is in zoekmachines voor jouw bedrijf, in betaalde of gratis resultaten. We kijken wat de executie oplevert en sturen bij wanneer nodig. We zorgen dat je begrijpt wat we doen en waarom we het doen. En verandert de markt? Dan zorgen we dat jouw bedrijf mee verandert.
 

DISPLAY & SOCIAL

Show it!

Mooi blijft alleen maar mooi, tenzij je er iets mee doet. Activeer en bereik jouw doelgroep alsof je acupunctuur uitvoert. Handige middelen zijn een mooie banner of toffe video die laat zien wat jouw merk, concept of campagne vertelt.

Je moet er iets mee doen om zichtbaarheid te creëren. Het klinkt logisch, maar hoe meer views hoe groter het bereik. Denk aan een banner op nu.nl, een campagne in Facebook timeline, Pinterest wall of video in YouTube. Jouw doelgroep bereikt via verschillende media op mobiele of desktop devices.

Dus ben je op zoek naar nieuwe klanten of wil je jouw klant retargeten: we gaan op zoek naar de juiste methode en raken de doelgroep waar nodig. Het doel is ambassadeurs creëren voor jouw merk.

INSIGHTS

Meet en Weet

Data, Analytics en Tag Management, we zijn er dagelijks mee bezig. Hoeveel gebruikers waren er op je website gisteren? Waar kwamen ze vandaan en wat kosten ze? En wat was je bounce-rate? Weet je zeker dat de data die je ziet klopt? Allemaal vragen die we samen moeten beantwoorden om je succes te kunnen meten. Makkelijke vragen met doorslaggevende antwoorden die niet vanzelf uit alle data naar voren komen. Wij zijn als een vis in het water en draaien aan de knoppen voor succes.

We maken samen inzichtelijke rapportages die passen in jouw organisatie en werkwijze. Geen vakterminologie, maar 'mensen taal' en concrete cijfers die er toe doen! Hiermee kun je verder groeien en weet je precies waar je kansen en bedreigingen liggen.
 

ECOMMERCE

Strategie, conversieoptimalisatie en vooral sales.

Hoeveel conversies deed je gisteren, en vorige week? En wat was je conversieratio? En hoe is het met je cross-selling? Wat is je gemiddelde marge per productgroep? Waar haken gebruikers af? Voortbordurend op de inzichten die we verkrijgen gaan we succes vergroten. Als eerst de plekken vinden waar we de grootste groeikansen zien. We stellen hierin samen prioriteiten.

Voor ons is het normaal om dagelijks, wekelijks of maandelijks data te bekijken en actieplannen te maken. Als je geen rapportage hebt bedenken we die samen, met KPI’s die belangrijk zijn voor-, en passen bij jouw business.

PROPOSITIE

Conversieratio

Hoe voelt en denkt jouw merk. Welke plek neemt het merk in, in de markt? En op welke doelgroep moet jij je daarom focussen?

De hele wereld is jouw markt, maar alleen door te laten zien wie je bent behaal je succes. Wees jezelf, authentiek én onderscheidend... Jezelf zijn kunnen we niet voor je doen, maar kijken hoe jij je moet onderscheiden in jouw markt: dáár kunnen we wel bij helpen.
close all

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Of bel direct 030-7370886

Marketing
Strategie
SEO
SEA
Display
Social
Video
Bedrijfsvideo
Sfeervideo
Videoclip
Animatie
Reclame
Branding
Identiteit
Huisstijl
Website
Drukwerk
Architectuurvelden met een * zijn verplicht
logo-wit
Steenovenweg 3
3532AE Utrecht
info@condept.nl
030 - 737 0886

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid