Branding

Consistente merkbeleving van a tot z.


Een beleving van een merk, ruimte of product is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Het wordt zelfs de 'Experience Economy' genoemd. Er zijn namelijk geen grenzen meer tussen digitale marketing, ontwerp, content, advertenties en ruimtes. Iedere discipline en vorm heeft zijn eigen eisen en grenzen die voor de gebruiker als één moeten worden ervaren. Door onze brede expertise en multidisciplinaire aanpak kunnen wij alles van visitekaartje tot interieurarchitectuur in één sfeer en passende beleving ontwerpen. Deze integrale benadering is onze passie en specialiteit.

Huisstijl

Visuele identiteit

De basis van ieder bedrijf, persoon of evenement is de huisstijl. Een logo is het minimale dat wij ontwerpen en kan worden gebruikt in verschillende media.

Wij kijken het liefst verder en nemen je mee in een zoektocht naar een passende identiteit die we uiteindelijk vertalen naar on- en offline producten. Een visuele identiteit bestaat uit een totaalbeleving van een merk door middel van kleuren, beelden en uitingen in elke denkbare vorm.

Opleveren

Wat we concreet opleveren bij een huisstijl is het logo, de kleurstelling en het lettertype.

Wij maken de vertaalslag van huisstijl naar drukwerk. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes en online media zoals een op maat gemaakte website. Daarnaast bieden wij de vertaling van huisstijl naar de social media, banners en bijvoorbeeld profielfoto's aan.

Op deze wijze communiceert de huisstijl in alle uitingen als een totaalbeleving.

Drukwerk

Drukken

Ondanks de huidige 'digitale cultuur' blijft de gedrukte media nog steeds een belangrijk onderdeel van de totale merkbeleving. Met verschillende partners drukken wij de meest uiteenlopende ontwerpen voor ieder budget. Het kan ons niet groot of gek genoeg.

Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, flyers, boeken, posters, kaarten, carwraps, reclameborden, muziekalbums en merchandise.

Technieken

Van gepersonaliseerd digitaal drukwerk in kleine oplages tot grote producties van 10.000 stuks in offset zijn ons niet vreemd. De meest uiteenlopende technieken en materialen zetten wij graag in om de beleving te versterken.

Wij experimenteren graag met laseren, stanzen, pregen, spot-uv, naaien, personaliseren en letterpress.

BELEVING

Online

Een merk moet online sterk gepresenteerd zijn. Dat kan een stijl zijn, maar wij denken graag verder. Wij kruipen in de huid van de klant en vormen voor jouw website of tool de juiste look en feel die converteert en functioneert. Concrete en heldere ontwerpen die voor zichzelf spreken en de doelgroep aanspreken.

Ruimtelijk

Merkbeleving kun je ook voelen. Hierbij is een ruimtelijk ontwerp de belangrijkste tool. Door onze oorsprong in de (interieur) architectuur zijn wij in staat ruimtes te transformeren en passend te maken bij merk en beleving. Hier is onze integrale aanpak een versterking van de merkbeleving, waarbij grafische uitingen in de ruimte worden geïntegreerd.
close all

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Of bel direct 030-7370886

Marketing
Strategie
SEO
SEA
Display
Social
Video
Bedrijfsvideo
Sfeervideo
Videoclip
Animatie
Reclame
Branding
Identiteit
Huisstijl
Website
Drukwerk
Architectuurvelden met een * zijn verplicht
logo-wit
Steenovenweg 3
3532AE Utrecht
info@condept.nl
030 - 737 0886

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid