About

A team with a dream

We grow brands

Wij houden van merken. Sterker nog; wij maken merken en laten ze slim en doelgericht groeien. Onze missie is om ieder merk de aandacht te geven die het verdient. Hoe klein of groot. Van concept tot uitvoering. We've got your back!

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken
Dromen worden werkelijkheid
Met een getalenteerd team en alle expertise die nodig is om concepten te realiseren, staan wij voor je klaar. Wij maken merken en laten merken groeien. Samen met jou winnen, dat is onze missie. 

Alsof het onze eigen onderneming is denken we mee en realiseren we in een pragmatische flow de mooiste producten. We hebben aandacht voor het merk en zorgen dat deze zichtbaar wordt. 

Van idee, merkidentiteit, campagne concepten, interieur, development en on- en offline marketing. Wij hebben het in huis en willen je helpen het merk te laten groeien! 
''Imagination is more important than knowledge''
Albert Einstein
Bekijk Het begin
  • Het begin
  • Ons geloof
  • Missie
  • Visie
Arno Blokker - Marketing Arno Blokker - Marketing
Marketing
Arno Blokker
Naar eigen zeggen "de beste wokchef uit het hoge noorden", maar voor ons gewoon een marketingbaas. Sinds 2017 weet hij zich iedere dag uit te dagen. Ps. Boven zijn bed hangt een tegeltje 'Optimalisatie'. Als reminder dat alles slimmer kan!
David Tins - Branding David Tins - Branding
Branding
David Tins
De bedenker van Condept. Met zijn roots in de architectuur is geen uitdaging hem te groot. Creatieve duizendpoot, conceptdenker en ondernemer maken hem dé ideale partner voor opdrachtgevers. Deze adrenaline-junk verwacht altijd het onverwachte.
Jan Vermeij - Webdevelopment Jan Vermeij - Webdevelopment
Webdevelopment
Jan Vermeij
Structuur, code en organisatie. Onze grote vriend is medeoprichter van Condept en maakt van iedere wirwar een gepland succes. Als ondernemer meedenken en hakken in het digitale bos is hij de man die planken zaagt!
Reinier van Eijk - Marketing Reinier van Eijk - Marketing
Marketing
Reinier van Eijk
De man die alles met marketing kan! Sinds 2016 de trotse partner van Condept. Leest wikipedia van kaft tot kaft voor ontbijt en weet altijd het maximale uit een campagne te halen. Samen ondernemen en merken zichtbaar krijgen, hij is er gek op.
Marciano Stikkelorum - Webdevelopment Marciano Stikkelorum - Webdevelopment
Webdevelopment
Marciano Stikkelorum
"Mars" (voor zijn vrienden) is architect, aannemer en uitvoerder tegelijkertijd. Hij bouwt websites van voor tot achter. Onthoudt iedere punt-komma zonder notitieboekje en praat in PHP. Spreek 'm aan met 'Hello-world' en je krijgt een highfive!
Frank van Delft - Branding Frank van Delft - Branding
Branding
Frank van Delft
Ohjaa joh! 'De Tank', 'Frans' of gewoon Frank komt al sinds 2017 uit Rotterdam naar Utrecht geskatet. Vanaf concept tot het laatste dpi-tje fixt hij iedere opdracht als een die-hard-designer. Vraag je een ollie, krijg je een fakie bigspin heel flip.
Luuk van Maanen - Branding Luuk van Maanen - Branding
Branding
Luuk van Maanen
Deze motormuis legt alles vast met video. Je zou denken dat die krullen natuurlijk zijn, maar de combinatie van 'Actie' en 'Post-productie' zorgt voor deze rock and roll look. Luuk kun je er voor en achter de camera goed bij hebben.
Jiska Spaan - Marketing Jiska Spaan - Marketing
Marketing
Jiska Spaan
Jis is sinds 2018 niet meer te stoppen. Na het Condept-traineeship is ieder project een toffe uitdaging. Deze regeltante is uitermate gedreven. Direct, doelgericht en mét resultaat. Socials speelt ze iedere dag uit, daarnaast is ze ook gewoon gezellig.
Kim Blok - Marketing Kim Blok - Marketing
Marketing
Kim Blok
Na rondzwerven over de wereld heeft ze haar roeping in Utrecht gevonden. Met de Afrikaanse zon en surf in gedachten speelt ze Google uit. In zee ontwijkt ze witte haaien, op het land voelt ze zich als een vis in het marketing-water.
Anouk Geukema - Marketing Anouk Geukema - Marketing
Marketing
Anouk Geukema
Anouk, het IJsselsteinse marketingwonder. Na een marketingstudie en een stage bij Schiphol (of was het nou KLM?) is ze bij Condept geland. Naast het balletje op het hockeyveld te raken weet ze de doelgroep te raken en zelfs te scoren.

Partners

Join the family

Online Marketing Traineeship
On the line’ is jouw place to be. Je hebt je bachelor of master erop zitten en misschien al geproefd aan het werkende leven. Maar nu ben je klaar voor het échte werk. 3 maanden. We dichten het gat tussen de studie en het werkveld. 
Medior Digital Marketeer
Je bent junior-af. Je voelt dat het tijd is om je te bewijzen, met jouw ‘core’ in SEA, SEO, Display, Analytics of Conversieoptimalisatie. Je kunt vlammen en wilt je specialisme nog nét wat extra uitdiepen en dat doen we samen. 
Medior PHP Developer

Je bent, denkt en praat in code. Een waardige code-hero die niets liever wilt dan in een sterrenteam met andere programmeurs mooie projecten te lanceren. Start your engine!  
Junior PHP developer
Code is je missie en je weg. Je bent al lekker bezig, maar gewoon op zoek naar meer. Een werkgever die je begrijpt, uitdaging in verschillende projecten. Je wilt groeien en dat bieden wij je.
Grafisch stagiaire
Je wilt een visuele baas of bazin worden, maar je moet eerst die studie afmaken. Tijdens je stage bij Condept maak je kennis met alle aspecten van het vak en ga je met echte opdrachtgevers aan de slag.
Neem contact op