About

A team with a dream

We grow brands

Wij houden van merken. Sterker nog; wij maken merken en laten ze slim en doelgericht groeien. Onze missie is om ieder merk de aandacht te geven die het verdient. Hoe klein of groot. Van concept tot uitvoering. We've got your back!

😅
Oeps, hier is het leegjes
Probeer een andere search of neem contact met ons op
🤔
Oeps, dat ging niet zo goed...
Het lijkt op een fout aan onze kant, onze developers zijn op de hoogte gebracht. Probeer een andere zoekopdracht of probeer het later nog eens.
👀
Bezig met zoeken
Dromen worden werkelijkheid
Met een getalenteerd team en alle expertise die nodig is om concepten te realiseren, staan wij voor je klaar. Wij maken merken en laten merken groeien. Samen met jou winnen, dat is onze missie. 

Alsof het onze eigen onderneming is denken we mee en realiseren we in een pragmatische flow de mooiste producten. We hebben aandacht voor het merk en zorgen dat deze zichtbaar wordt. 

Van idee, merkidentiteit, campagne concepten, interieur, development en on- en offline marketing. Wij hebben het in huis en willen je helpen het merk te laten groeien! 
''Imagination is more important than knowledge''
Albert Einstein
Bekijk Het begin
  • Het begin
  • Ons geloof
  • Missie
  • Visie
Arno Blokker - Marketing Arno Blokker - Marketing
Marketing
Arno Blokker
Naar eigen zeggen "de beste wokchef uit het hoge noorden", maar voor ons gewoon een marketingbaas. Sinds 2017 weet hij zich iedere dag uit te dagen. Ps. Boven zijn bed hangt een tegeltje 'Optimalisatie'. Als reminder dat alles slimmer kan!
David Tins - Branding David Tins - Branding
Branding
David Tins
De bedenker van Condept. Met zijn roots in de architectuur is geen uitdaging hem te groot. Creatieve duizendpoot, conceptdenker en ondernemer maken hem dé ideale partner voor opdrachtgevers. Deze adrenaline-junk verwacht altijd het onverwachte.
Jan Vermeij - Webdevelopment Jan Vermeij - Webdevelopment
Webdevelopment
Jan Vermeij
Structuur, code en organisatie. Onze grote vriend is medeoprichter van Condept en maakt van iedere wirwar een gepland succes. Als ondernemer meedenken en hakken in het digitale bos is hij de man die planken zaagt!
Reinier van Eijk - Marketing Reinier van Eijk - Marketing
Marketing
Reinier van Eijk
De man die alles met marketing kan! Sinds 2016 de trotse partner van Condept. Leest wikipedia van kaft tot kaft voor ontbijt en weet altijd het maximale uit een campagne te halen. Samen ondernemen en merken zichtbaar krijgen, hij is er gek op.
Frank van Delft - Branding Frank van Delft - Branding
Branding
Frank van Delft
Ohjaa joh! 'De Tank', 'Frans' of gewoon Frank komt al sinds 2017 uit Rotterdam naar Utrecht geskatet. Vanaf concept tot het laatste dpi-tje fixt hij iedere opdracht als een die-hard-designer. Vraag je een ollie, krijg je een fakie bigspin heel flip.
Delano van der Pol - Video Delano van der Pol - Video
Video
Delano van der Pol
Onze vliegende videoheld in goede en slechte tijden. Naast Adobe Premier en After Effects is Delano vooral gek op foute woordgrappen...
Joyce van Zenderen - HR Joyce van Zenderen - HR
HR
Joyce van Zenderen
You don't have a Joyce, but we do! Deze sportieve regeltante zorgt er met haar vlotte babbel voor dat onze personeelszaken wel snor zitten. In de vrije tijd verslindt ze 'gezonde' borrelplanken met friends & family.
Anouk Geukema - Marketing Anouk Geukema - Marketing
Marketing
Anouk Geukema
Anouk, het IJsselsteinse marketingwonder. Na een marketingstudie en een stage bij Schiphol (of was het nou KLM?) is ze bij Condept geland. Naast het balletje op het hockeyveld te raken weet ze de doelgroep te raken en zelfs te scoren.
Dieuwer van Greevenbroek - Webdevelopment Dieuwer van Greevenbroek - Webdevelopment
Webdevelopment
Dieuwer van Greevenbroek
Voor elk codeprobleem een oplossing (maar écht)... Naast Laravel, SQL, bootstrap en nog wat meer 'development' spreekt Dieuwer trouwens óók gewoon Nederlands, Engels & Français!

Partners

Join the family

Medior Ontwerper
Ben jij een visuele dromer en doener? Bij ons maak je een stap in de diepte én breedte. Van superdikke campagne concepten tot slimme huisstijlen. Maar ook uitwerking van huisstijlproducten, brochures, kaartjes, panden, auto's, websites... Jij bent klaar voor Condept!
Medior Digital Marketeer
Je bent junior-af. Je voelt dat het tijd is om je te bewijzen, met jouw ‘core’ in SEA, SEO, Display, Analytics of Conversieoptimalisatie. Je kunt vlammen en wilt je specialisme nog nét wat extra uitdiepen en dat doen we samen. 
Senior Digital Marketeer
Je hebt een ‘core’ in SEA of SEO. Nu is het tijd om nieuwe bedrijven te verwonderen aan de bureaukant en mee te bouwen aan het succes van een groeiend bedrijf!
Grafisch stagiaire
Je wilt een visuele baas of bazin worden, maar je moet eerst die studie afmaken. Tijdens je stage bij Condept maak je kennis met alle aspecten van het vak en ga je met echte opdrachtgevers aan de slag.
Neem contact op