Fotografie

// Een sfeerimpressie op uw evenement of een shoot in onze fotostudio aangevuld met fotomarketing.

Doordat we samenwerken met een team professionele fotografen, bieden we een breed scala van mogelijkheden wat betreft fotografie.

Werkwijze

Voor elke fotoshoot die wij verzorgen is de basis
het concept. Het concept kan worden samengevat in een briefing. Hierin wordt alle belangrijke informatie bescheven: fotostijl, dresscode, locatie, datum, tijd, gebeurtenissen, doelgroep, aflevering van de foto's en eventueel fotomarketing.

Na goedkeuring wordt de briefing gecommuniceerd aan de fotograaf, die ervoor zorgt dat de fotoshoot soepel verloopt.

Foto marketing

Voor een optimaal resultaat kunnen uw fotoreportage aanvullen met onze fotomarketing.

Direct printen - Met onze mobiele fotoprinters drukken wij de foto's direct op locatie af. Indien gewenst kunnen alle foto's voorzien worden van een tekst, logo en een fotoframe.

Fotoapplicatie - Een fotoapplicatie is een online webgallery met de foto's die gemaakt zijn tijdens uw evenement in de door u gewenste (huis)stijl met branding van eventuele sponsors. De fotoapplicatie kan ook worden ingezet voor promotie van een evenement, dienst of product. Daarnaast kan de fotoapplicatie worden ingezet voor het verzamelen (naw)gegevens.

Fotoboek - Alle foto's in een luxueus boek als showcase en uw moment opnieuw beleven? Wij ontwerpen naar wens in alle soorten en maten een betaalbaar professioneel boek en verzorgen tevens het drukwerk.

Kwaliteit - Ook bij fotomarketing houden wij de kwaliteit hoog. Condept zet ervaren representatieve fotografen in met professionele apparatuur in. Dit in tegenstelling tot veel fotomarketing bedrijven die voornamelijk modellen met polaroid camera's inzetten.

Team

Met een team van ongeveer 20 freelance fotografen verspreid over Nederland, kunnen wij u altijd een fotograaf garanderen, ook bij last minute opdrachten en vervanging bij ziekte.

Onze fotografen zijn representief en voldoen aan de door u gewenste dresscode waardoor zij zich mengen in uw evenement.


Waar?

Wij zijn onder andere te vinden bij: Bedrijfsevenementen, presentaties, netwerkborrels, workshops, bruiloften, catwalks en modeshows, tv-shows, theatervoorstellingen, clubs, festivals, concerten, sportevenementen, auto- en rallyevenementen.

Daarnaast hebben wij een fotostudio in Utrecht en beschikken wij over een mobiele studio voor onder andere: groepsportretten, personeelsportretten, greenscreen shoots, schoolfotografie.

Evenement fotografie

Door grote ervaring in evenementfotografie staan wij op het juiste moment op de juiste plaats en leggen wij van het begin tot het eind uw evenement vast.

Door het fotograferen van een mix van details, overzichten, artiesten en het weergeven van emoties, creëren wij de perfecte sfeerimpressie van uw evenement!

Studio fotografie

Van het fotograferen van artiesten, modellen tot familieportretten en stelletjes verzorgen wij professionele studiofotografie.

Condept is in het bezit van een grote professionele fotostudio bij ons kantoor in Utrecht. Daarnaast beschikken wij ook over een mobiele studio die wij bij u op locatie kunnen inzetten.

Vastgoed fotografie

Als premium partner van Funda verzorgen wij HDR fotografie van woningen en bedrijfspanden. Dit vullen wij graag aan met 360° foto's, plattegronden, 3D visualisaties en video's om een complete woningpresentatie te faciliteren.

Door het succes van vastgoed fotografie zijn wij verder gegaan onder de naam: Surreel. Bekijk de website voor meer informatie: www.surreel.nl

Schoolfotografie

Speciaal voor schoolfotografie hebben wij een bedrijf in de markt gezet: Nieuwe Schoolfoto.

Nieuwe Schoolfoto verzorgt schoolfotografie op maat met online verkoop via de webwinkel. Samen met de schoolfotograaf bepaalt u de fotostijl en afhandeling die bij uw school past. De betalingen gaan via iDEAL en de bestelde fotopakketjes worden snel thuisbezorgd via PostNL. Meer informatie »

Bruiloft fotografie

Door onze ervaring in het fotografen van bruiloften, staan wij op het juiste moment op de juiste plaats. Wij leggen de bruiloft met twee fotografen vast van begin tot eind. Dit heeft als voordeel dat wij alles vanuit twee perspectieven fotograferen.

Wij leveren onze fotoselectie van uw bruiloftfoto's standaard in hoge resolutie aan via het internet. Daarnaast is het mogelijk om door ons een fotoboek te laten ontwerpen en vormgeven.

Voorafgaand aan uw bruiloft denken wij graag mee wat betreft logo’s en/of een huisstijl. Deze huisstijl kan dan gebruikt worden voor de uitnodigingen, bedankkaarten, ballonnen, boeken etc. Daarnaast kunnen wij ook uw bruiloft vastleggen op video, meer informatie »

 
© 2007 - 2014 Condept